• Dôležité!

    Dôležitý oznam!

    Nová stránka školy je od 1. 9. 2019 na adrese http://www.skolasvr.edupage.sk

  • Dôležité!

    Prihlasovanie a iné informácie!

    Milí rodičia,

    Po ukončení skúšobnej prevádzky nového informačného systému (IS) - prechádzame z eŠkoly na aSc agendu, teda EduPage -  a zapojení všetkých potrebných zariadení Vám posielame nasledovné informácie:

    Zabudnite, prosím – na všetky doteraz používané a zaslané prístupové heslá (do školy na webe, aj tie, posielané pred pár dňami).

    Hlavnou informačnou stránkou školy sa stáva www.skolasvr.edupage.sk , kde budú bývať všetky informácie pre ZŠ aj G. Na tejto stránke sa budete môcť prihlasovať a prezerať si známky svojich detí, odhlasovať, prípadne vyberať obedy, komunikovať s vyučujúcimi a mnoho ďalších možností.

    Prístupové údaje Vám budú poslané v priebehu niekoľkých minút po tomto ozname. Tieto údaje sú tie isté pre www stránku aj pre aplikáciu EduPage v mobilných zariadeniach!

    Ak ste nedostali tento oznam, ani prístupové údaje:

    • Pozrite sa, či tieto maily nemáte v SPAMe vášho emailu
    • Nemáte u nás zadaný mail v informačnom systéme
    • Mailová adresa v našom informačnom systéme nie je správna

    V tom prípade nás kontaktujte na tajomnik@svr.sk so žiadosťou o zaslanie prístupových údajov – správu pošlite z mailovej adresy, ktorú budete používať s uvedením, mena dieťaťa a triedy, ktorú bude navštevovať v školskom roku 2019/2020.

    Sledujte aj naďalej www stránku (gymnazisti zatiaľ ešte aj stránku G), informácie budú pribúdať.

    Ďakujeme za porozumenie.

     

    Milí rodičia, milí žiaci a študenti,

    Niekoľko informácií o školskej jedálni:

    Žiaci 1. stupňa ZŠ majú nárok len na stravu označenú ako menu „A“, výber na stravu označenú ako menu „C“ – teda dietu – majú len žiaci po dohode s p. vedúcou školskej jedálne!

    Žiaci 2. a 3. stupňa a zamestnanci si môžu vopred voliť medzi menu „A“ alebo „B“, výber na stravu označenú ako menu „C“ – teda dietu – majú len po predchádzajúcej dohode s p. vedúcou školskej jedálne!

    Odhlasovanie a výber stravy sa dá robiť len do 7.30 v daný deň cez prihlásenie sa do aplikácie skolasvr.edupage.sk  alebo telefonicky do 7,25 na tel. čísle 0914 109 109

    Chýbajúcich žiakov je potrebné vopred odhlásiť spomenutými dvoma možnosťami, v opačnom prípade bude aj pri neodobratom obede strhnutá príslušná suma z predplatného!

    V prípade žiaka ZŠ bude suma strhnutej neodhlásenej stravy navýšená o dotáciu štátneho príspevku 1.20 €, nakoľko v prípade neúčasti žiaka na vyučovaní, nie je možný odber stravy v daný deň s dotáciou! Na žiakov Gymnázia sa dotácia štátu nevzťahuje!

    Žiakovi, čo nebude mať kredit na účte v školskej jedálni (neprišla vôbec alebo včas platba na účet), nebude obed vydaný – t. j. bude zo stravy automaticky odhlásený!

     

     

  • Začiatok

    Organizácia začiatku š. roka

     Organizácia začiatku školského roka

    2019/2020

     

        Školské vyučovanie sa začína  2. septembra 2019

     

    • Zraz nových žiakov (príma): 8,30 pred školou, ostatní o 8.30 v triede
    • Slávnostná sv. omša vo farskom kostole je o  10.00 hod. pre  gymnázium a 2. st. ZŠ            
    • Predpokladané ukončenie prvého dňa:     12.00 hod.
    • Vydávanie obedov:      11.00 hod. – 12.00 hod.

    Poznámka: od utorka sa učí podľa rozvrhu

  • Školská jedáleň

    Zmena ceny obedov pre gymnázium:

    Zmena ceny obedov pre gymnázium - viď v ponuke Školská jedáleň v ľavom menu.

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Upozornenie!

    Prosíme rodičov, aby sa este nikam neprihlasovali, pokyny k prihlasovaniu ešte len budú posielané!

  • INFO!

    Nové informácie

    Vážení rodičia!

    Z dôvodu prechodu na nový informačný systém (z eŠkoly na ASC agendu a eduPage) je potrebné uskutočniť nasledovné zmeny:

    - 2.9. (1. školský deň vyučovania) dostanú všetci žiaci od 2. ročníka vyššie prostredníctvom triednych učiteľov (na triednických hodinách) nové čipy výmenou za starý čip, ktorý žiaci používali v školskej jedálni. V prípade, že žiak nemal, resp. nevrátil pôvodný čip, je nutné doniesť vratnú zálohu 5€.

    - Noví žiaci a žiaci 1. ročníka ZŠ aj G (ich zákonní zástupcovia) dostanú nové čipy u tajomníčky školy za zálohu 5€. Zároveň im budú poskytnuté aj všetky informácie a prihlasovacie údaje (úradné hodiny pani tajomníčky pozri koniec tohto oznamu).

    Nové čipy sa budú používať v školskej jedálni a na evidenciu príchodu a odchodu žiakov. Zákonní zástupcovia budú mať možnosť skontrolovať príchod a odchod žiakov prostredníctvom prihlásenia na stránke eduPage (evidencia dochádzky sa nebude týkať žiakov 1. stupňa). 

    Pri ukončení štúdia v našej škole bude pri vrátení čipového prívesku vrátená záloha.

    Nové prihlasovacie údaje do školskej eduPage stránky (bývalá IZK) Vám boli poslané 16.8.2019, v prípade, že ich nedostanete do 21.8.2019 si ich môžete vyžiadať emailom na adrese: jana.smirinova@svr.sk. PROSÍME: Zatiaľ sa nikam neprihlasujte!

    Pôvodné prihlasovacie údaje do IZK sú neplatné!

    V prípade, ak si rodičia nové prihlasovacie údaje nevyžiadajú, tak im budú poskytnuté na 1. rodičovskom združení.

     

    Ďalšie upresnenie informácií bude k 20.8.2019.

     

    Úradné hodiny p. tajomníčky ku koncu prázdnin:

    21.8.2019             9.00 – 17.00

    22. a 23.8.2019     9.00 – 12.00

    26. a 27.8.2019     9.00 – 12.00

    28.8.2019             9.00 – 15.00

     

    P. vedúca školskej jedálne bude k dispozícii od 26.8.2019 v čase 8.00 – 14.00.

    Telefónne číslo do školskej jedálne: 0914 109 109 až od 26.8.2019, mail jedalensvr@gmail.com .

    Telefónne číslo tajomníčka: 02 / 38 1111 78 až od stredy 21.8.2019!

  • Variabilné symboly a informácie o stravnom

    Variabilné symboly a informácie o stravnom nájdete v menu Školská jedáleň v ľavom menu.

  • Úradné hodiny počas prázdnin

    Úradné hodiny počas prázdnin sú každú stredu od 9.00 hod. do 12.00 hod.

  • Naša škola v RTVS 2

    Oslava 25. výročia založenia našej školy sa dostala aj do náboženskej relácie Slovenskej televízie (relácia o škole začína od 5min.25s. a trvá do 17min.) Záznam si môžete pozrieť tu.https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14119/190329

     

     

  • Program k 25. výročiu školy

  • Poznávací výlet v Škótsku

    Na konci školského roka sa uskutočnil poznávací výlet v Škótsku. Cesta viedla cez mesto Amsterdam, kde sme navštívili múzeum venované  Anne Frankovej, poobede presun na trajekt do New Castle. Žiaci videli veľa pamiatok -  mesto Edinburgh, hrad v meste,  korunovačné klenoty. Wallace Monument – pamätník škótskeho vlastenca, bojovníka za nezávislosť Škótska „Brave Heart – Mel Gibson“, hrad Stirling Castle – Stirling je mesto, ktoré z historického hľadiska zohralo kľúčovú úlohu v škótskych dejinách, hlavne pri viacerých bitkách za nezávislosť. Hrad Stirling patrí medzi najkrajšie v celom Škótsku. Rosslyn Chapel - kaplnka, kde sa okrem iného natáčala časť Da Vinciho kódu. Taktiež mali príležitosť vidieť  Highlands vysočiny, domov divokej zvery a záhadných tvorov, Ben Nevis - najvyššiu horu v  Británii - výška 1344 m, cesta smerovala  k hlbokému, temnému  neprebádanému jazeru Loch Ness, na brehu ktorého sa nachádza  zrúcanina  hradu Urguard Castle. Na ceste späť prechádzali mestom Cambridge, absolvovali omšu v kostole. Jeden deň strávili v Londýne, povozili sa na London Eye, navštívili Tower, Greenwich, videli Houses of Parliament, Big Ben,  Trafalgar Square, Piccadilly. Žiaci boli ubytovaní v rodinách, zažili originál rodinnú škótsku domácu atmosféru a ochutnali typické jedlo. Počas 3 dní navštevovali jazykovú školu, kde si preverili svoje vedomosti a zručnosti v anglickom jazyku. FOTO TU

  • 18. 6. 2019

    Aktualizovali sme modul Prijímacie pohovory

  • PREDĹŽENIE PLATNOSTI PREUKAZU ISIC V DOPRAVE

    Blíži sa koniec školského roku, preto si nezabudnite predĺžiť platnosť svojho preukazu ISIC na dopravu, aby ste mohli využívať všetky jeho výhody aj cez prázdniny. Novinkou je možnosť predĺženia platnosti prostredníctvom aplikácie UBIAN.

  • Slávik Slovenska

    V krajskom kole súťaže Slávik Slovenska  získala Barborka Kružliaková zo sekundy  krásne 2.miesto. Srdečne blahoželáme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu našej školy.

  • Prezident Andrej Kiska prijal finalistov OĽP

    Dňa 4.6.2019 prezident Andrej Kiska prijal finalistov celoštátneho  kola  OĽOlympiády ľudských práv, zagratuloval a poďakoval im za ich snaženie.  Delegácie sa zúčastnila aj naša študentka Ester Viktória Ziffová. 

  • Futbalový turnaj

    Naši chlapci sa zúčastnili futbalového turnaja ,,O putovný pohár starostu mestskej časti Bratislava-Petržalka''. Celý turnaj bez jedinej prehry zaslúžene vyhrali :)

  • Hádzaná

    Naši žiaci sa ako víťazi okresného kola v hádzanej zúčastnili aj krajského kola, kde obsadili výborné 3.miesto.

  • Sekunda u hasičov

    Žiaci sekundy absolvovali exkurziu na hasičskej stanici. Fotky z ich výcviku tu.

strana:

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola Svätej Rodiny - GYMNÁZIUM
    Gercenova 10
    851 01 Bratislava
  • 0917 163 071 - riaditeľka školy
    02/6353 0041 - zástupkyňa pre gymnázium
    02/38 1111 78 - sekretariát
    0914 109 109 - vedúca jedálne, e-mail: jedalensvr@gmail.com